Cine suntem noi?
Nu demult am început a zămisli în Ipotesti bucăți de carne împăturite în fum de fag, gândindu-ne ca e de ajuns să ținem la deviza noastră :"Sare, fum și timp".
Povestea noastră
Cea mai bună carne afumată
Prima noastră afumatoare – OLGUȚA s-a născut în 2018 din mâinile fierarului Costea din Roșcani ,care după ce ne-a făcut gardul s-a încumetat să tragă câteva dungi de sudură și pentru proiectul nostru.
În 2021 a ieșit și OLGUȚA 2, sora mai mică, pe care acum o găsiți la magazinul nostru din Ipotești. Creată un pic altfel decât sora sa, poate să afume aproximativ 120 kg de carne pe zi… asta dacă o ajută și cei doi pălmași ai societății… Gabrian și Varu’.
Palmasii sunt fosti corporatisti ,fosti colegi de liceu,care au descoperit dupa cativa ani ca e bine sa iti creezi povestea proprie ,si cum altfel decat semnalizand prin fum ca la Ipotesti a aparut White Smoke.
Tinem mult la ceea ce facem si te invitam in povestea noastra oricand ti se pare ca ai un pas prea grabit si nu stii cum sa iti potolesti amintirile despre carnea afumata a bunicilor.